Over iD Model Scouting

De modellenwereld is complex, Tientallen modellenbureaus per land, met ieder haar eigen eisen, normen en waarden. Maar hoe kies je het modellenbureau dat echt bij jou past? Bij jouw wensen, leefsituatie en toekomstbeeld? Daar helpen wij jou graag bij!

iD Model Scouting is een exclusief agentschap gespecialiseerd in het scouten van uniek modellentalent voor de beste modellenbureaus over de hele wereld. Al meer dan 10 jaar begeleiden wij op een persoonlijke manier beginnende modellen en hun ouders bij de keuze voor het juiste modellenbureau. Daarnaast bieden wij vakkundig en eerlijk advies over elk aspect van het modellenwerk, zoals personal training, voedingsadvies, mental coaching en juridische zaken.

iD Model Scouting is in 2006 opgericht door Penny-Lee Hartsuijker, vanuit liefde en passie voor de modellenindustrie en behoort intussen tot de top van Nederland op het gebied van model scouting. Het succes van onze modellen vertaald zich ook in de boekingen die zij wereldwijd doen voor grote internationale merken en magazines waaronder voor Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, Marie Claire, Numéro, L'Officiel, Prada, Louis Vuitton, Dior, Saint Laurent, Marc Jacobs, Burberry, Valentino, Top Shop, Zara, Mango, H&M en vele anderen! 

Get Scouted